Описание и изисквания:

ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ – 31.Януари.2019г.,  01.Март.2019г.  и  01.Април.2019г.  / 08:00 часа / от гр.Велико Търново

“АГЕНЦИЯ ЕВРОПА“ набира работници (мъже,жени, както и двойки) за работа в земеделски ферми в АВСТРИЯ.

  Работния процес е свързан с пакетиране и бране на домати. Работи се в оранжерии. БЕЗПЛАТНО настаняване в обзаведени апартаменти в общежитие от предимно по двама в стая. Наемът на квартирата е за сметка на работодателите в Австрия (фермата).  Работодателят подсигурява БЕЗПЛАТНА храна (закуска, обяд и вечеря),БЕЗПЛАТНО кафета и сокове, БЕЗПЛАТЕН превоз от квартирата до месторабота , БЕЗПЛАТЕН интернет и българска телевизия, БЕЗПЛАТЕН прах за пране, БЕЗПЛАТЕН тютюн за пушачите, ПОДСИГУРЕН организиран транспорт и посрещане до фермата в Австрия.

  Работния период е за 09 МЕСЕЦА .

  ЗАПЛАЩАНЕ: Началното заплащане е 1000 евро на месец бруто.Работодателят заплаща всеки месец здравни,социални и пенсионни осигуровки по 400 евро на всеки работник. Началното заплащане нето(чисто),което работника получава е 600 евро на месец !

  ВАЖНО !

  Всички доказали се работници, които декларират след приключване на сезона, че ще се върнат обратно да работят отново през следващия сезон, т.е.– след като се приберат в България ще получават по 700лв на месец ( за месеците,които ще бъдат в България ), които от австрийска страна ще им се превеждат по банков път в България, за да се гарантира, че тези хора ще се върнат обратно в Австрия следващия работен сезон.

  ЗА ИНТЕРВЮ ни се обадете на посочения телефон в офиса ни като са Ви необходими: лична карта или международен паспорт; 1 снимка паспортен формат и 25 лева за превод на документите,които ще попълните в нашия офис . НЕ са ви необходими 25 лева за интервю, ако след като попълните документите на интервюто – Вие сами си ги занесете за превод при лицензиран преводач и след което обратно ни ги донесете преведени в офиса ни.След това ние изпращаме документите от вашата кандидатура до работодателя в чужбина за удобрение и получаваме отговор в три дневен срок.

   БЕЗ КОМИСИОННИ !!!

  След удобрение на вашата кандидатура,преди заминаване,по желание вие заплащате единствено 250 лева за подсигурен организиран транспорт с автобус до фермата в Австрия и за застраховка живот и злополука,в противен случай вие трябва да ни представите закупен билет до Виена(Австрия) и сключена валидна застраховка живот и злополука!

   ОГРАНИЧЕНИ СВОБОДНИ МЕСТА !!!За повече информация:ОФИС: гр.Велико Търново, ул.”Зеленка”3 (до старата болница) ;
тел: 062 600 911
РАБОТНО ВРЕМЕ:понеделник-петък / 9:30 – 16:30  www.eu2007.com